Jomfruhummer med basilikum

Jomfruhummer med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Jomfruhummer med basilikum, billede 4 Jomfruhummer med basilikum, billede 1 Jomfruhummer med basilikum, billede 2 Jomfruhummer med basilikum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.jomfruhummerhaler uden skal, rå
1 fedhvidløg
1 skivetoast (daggammelt)
1 spsk.friskreven parmesanost
3-4 kvistfrisk basilikum
3-4 spsk.god olivenolie
 saft
 peber
 
Opskrift:
Læg jomfruhummerhalerne i en ildfast skål eller fad.

Blend resten af ingredienserne og kom det henover.

Sæt det i ovnen under den tændte grill 250 grader C. alm. ovn i fem-seks minutter, eller indtil det bliver gyldent og sprødt.

Server med det samme evt. med frisk salat eller ristet brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 33757 gange,
og udskrevet 552 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-03 22:13:49
Mange stavblendere har et lille bæger eller hvad man nu skal kalde det, og dette passer fint til denne lille portion. Ellers kan man knuse det i en morter.

  -   2009-05-22 09:45:47
Jeg ved ikke, hvordan det skal kunne lade sig gøre at blende så lidt vædske med toastbrød - min blender kan i hvert fald ikke. Jeg tilsatte en passende mængde æggehvider, som jeg alligevel havde til overs, og da de ikke smager af noget er det kun ekstra vædske, og retten får lidt mere udseende af en suffle, men den var meget populær, også blandt gæster, der normalt ikke er så glade for jomfuhummer.