Yoghurtsalat med agurk og gulerod
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Hæld 1 liter yoghurt naturel et kaffefilter. Lad yoghurten dryppe af 5-6 timer. Hvis der er varme i køkkenet, så lad afdrypningen foregå i køleskabet. Afdryppet yoghurt kan opbevares tildækket i køleskabet.
Rør knust hvidløg sammen med olivenolie, eddike, salt og peber. Knus korianderfrø ret fint og rør dem i. Lad olieblandingen trække ca. 30 minutter. Rør olieblandingen i den afdryppede yoghurt og lad yoghurten trække et par timer. Halver agurken og skrab kernerne ud. Riv agurken og renset gulerod groft. Rør dem i yoghurten. Rør friskklippet dild i. Sæt igen yoghurten tildækket i køleskabet i ca. 30 minutter. Rør yoghurten sammen og smag til med salt og peber. Server salaten i portioner eller i en stor skål. Drys med en blanding af fintklippet dild og purløg. |
|
Opskriften er vist 8122 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne