Vietnamesisk kyllingesalat med mynte
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : Red : |
|
|
Bland chili, hvidløg, sukker, riseddike, limesaft, fiskesauce, olie og løg i en skål og smag til med peber. Lad dressingen trække i en halv time. Kom hvidkål, gulerod, kylling og mynte i en stor skål, hæld dressingen over og bland det hele godt, så dressingen fordeles. Serveres på et stort fad med mere mynte drysset over.
|
|
Opskriften er vist 21738 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne