Påskeæg på æg

Påskeæg på æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Påskeæg på æg, billede 4 Påskeæg på æg, billede 1 Påskeæg på æg, billede 2 Påskeæg på æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.cremefraiche 9%
2 hårdkogte æg
1 lille æble skrællet og skåret i tern
1 tsk.sød chili sauce
 Salt
 peber
 
3 toastbrød
 
200 koldrøget laks i tynde skiver
 Lakserogn eller rød stenbidderrogn
 
 Pynt:
 Karse
 salatblade
 
Opskrift:
De hårdkogte æg skæres i tern og blandes i creme fraichen, det findelte æble tilsættes. Der smages til med chili sauce, salt og peber.

Skiver af toastbrød ristes, lakseskiver lægges på, ovenpå lægges ægge-æble- salaten. En teskefuld lakserogn placeres på toppen. Der pyntes med lidt grønt, f.eks. brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 81943 gange,
og udskrevet 2391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-16 13:02:52
En ganske udmærket bette mad ;-)