Påskeæg på æg
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De hårdkogte æg skæres i tern og blandes i creme fraichen, det findelte æble tilsættes. Der smages til med chili sauce, salt og peber.
Skiver af toastbrød ristes, lakseskiver lægges på, ovenpå lægges ægge-æble- salaten. En teskefuld lakserogn placeres på toppen. Der pyntes med lidt grønt, f.eks. brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 81937 gange,
og udskrevet 2391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (36 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-11-16 13:02:52 En ganske udmærket bette mad ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne