Salat med tigerrejer og laks
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, kogte Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rejerne svitses i olie og hvidløg i ca. 1 minut. Afkøles herefter. Laksen skæres i tynde strimler.
Olie, citron, dild og løg blandes i en salatskål og smages til med salt og peber. Salaten skæres i mindre stykker. Avocadokødet tages op med en ske og skæres i små tern. Avocado, salat, laks og rejer vendes i skålen med dressing. Serveres med focacciaboller. |
|
Opskriften er vist 48512 gange,
og udskrevet 1411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Anno - 2010-04-13 13:21:28 Hej, vil lige høre om hvor mange en opskrift er til?? anonym - 2009-08-15 18:46:35 10g röget laks lyder af meget lidt. Skulle der mon staa 100g? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne