Salat af kylling og avocado med sherryvinaigrette
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : |
|
|
Skyl salaten og ryst den fri for vand. Pluk den i store stykker. Gnid rugbrødsskiverne med presset hvidløg og skær dem i tern på 1 1/2 x 1 1/2 cm. Rist terningerne sprøde i klaret smør eller olivenolie og læg dem på fedtsugende papir.
Befri avocadoerne for sten og skal og skær dem i stykker. Pluk kyllingekødet i stykker. Bland salat, kylling, avocado og rugbrødstern i en skål. Pisk sherryvineddike og sherry sammen med olivenolien, smag til med salt og peber og hæld marinaden over salaten. |
|
Opskriften er vist 10203 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne