Salat af grillede nye kartofler med sennepsfrø
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Højtid: Skt. Hans Kilde : Kræftens Bekæmpelse Indsendt : Red : |
|
|
Klargør kartoflerne. Bring en gryde med letsaltet vand i kog, kom kartoflerne i og kog dem i ca. 8 min. De skal være 'al dente'. Hæld vandet fra og hæld koldt vand over.
Bræk den træede ende af aspargesene og del den spiselige del i tre stykker. Halver kartoflerne og sæt dem på træspid skiftevis med aspargesene. Skærefladerne på kartoflerne skal vende samme vej. Pensl spiddene med lidt af olivenolien og krydr med salt og peber. Læg dem på grillen og grill dem indtil de er gyldenbrune. Tag kartofler og asparges af spiddene og lad dem køle lidt af. Rist sennepsfrøene på en tør varm pande i 20 sek. Kom dem i en lille skål og rør med resten af olien, hvidløg, kørvel, citronsaft og tabasco i. Vend marinaden med kartofler og asparges. Retten kan serveres lun eller kold. Tips: En nem lille ting til grillen, når den alligevel er i gang. Kartoffelsalaten smager fint til grillet kyllingefilet, der fx har ligget i en marinade af yoghurt, ingefær, hvidløg og lidt garam masala eller karry. |
|
Opskriften er vist 13311 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-10-30 10:25:02 Tabasco bør bruges med forsigtighed......... ellers mister ALT ANDET smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne