Gado - Gado salat
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Befri hvidkålen for ydre, grove blade samt stok, skyl den og skær den i tynde strimler. Spinaten pilles og skylles. Bønnespirerne skylles og stilles til afdrypning.
Blancher hvidkål, spinat og bønnespirer enkeltvis i kogende vand i 3 minutter. Kog kartoflerne med skrællen på, pil dem og skær dem i tynde skiver. Majskernerne stilles til afdrypning. De hårdkogte, pillede æg deles i seks dele. Gado-jordnøddesauce Bring vandet i kog i en kasserolle, hvorefter der skrues ned for varmen. Jordnøddepastaen røres ud i vandet, og man skal blive ved med at røre, indtil man får en tyk sauce (af konsistens nærmest som en pandekagedej). Smag til med sambal olek, salt, sukker og citronsaft. Lige inden serveringen kommes grønsagerne i en lerskål og blandes godt med 2/3 af saucen, hvorefter blandingen anrettes på et stort fad. Garner med smuldret sojabønnekvark, kartoffelskiver og æggebåde. Hæld resten af saucen over og drys med de ristede løg. Tips: Salaten bør først blandes lige inden serveringen, da den ellers bliver for vandet. Man kan anvende alle mulige forskellige grønsager til en Gado-Gado salat, fx kan også anvendes agurk, grønne bønner, ærter, gulerødder eller icebergsalat. |
|
Opskriften er vist 12384 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne