Stegt smelt med mandel og citron
Hovedingrediens : LakseFisk - Smelt Indsendt : Red : |
|
|
Smelt:
Smelten fileteres. Mandelmel, rasp og citronskal blandes, hvori fileterne paneres. Steges i olivenolie til gyldne. Krydders med salt og peber. Rød peber terrine: De røde peberfrugter bages ved 200 grader C ca. 6 min. Skind og kerner fjernes. Skalotteløgne steges klare i olivenolie. Krydres med timian, piment d Espelette, salt og peber og deglaseres med sherryeddike. Peberfrugterne og de syltede skalotteløg lægges lag vis i pres i køleskab natten over i terrinen form. Anretning: Terrinen skæres i skiver, ca. 1 cm tykke, og anrettes med sherryvinaigrette og sprødstegt filet. Garneres med estragon og friterede løgringe. |
|
Opskriften er vist 9923 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne