Surf and turf med hummer og kænguru
Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red : |
|
|
Hummeren flækkes. Halen løftes ud af skallen og skæres i mindre stykker. Kløerne deles i leddene, og skallen knuses let. Hvidløg o chili hakkes fint.
Kængurosteaksene skæres i tynde strimler. 1 spsk. Olie opvarmes i en wok eller stegegryde og kødet brunes heri. Kødet tages op, og wokken vaskes af. Resten af olien varmes i wokken med karry. Hvidløg og chili tilsættes og svitses. Hummer tilsættes og steges et par minutter. Peberfrugt og forårsløg snittes fint og tilsættes. Efter et par minutter, tilsættes kød, ris og soja. Retten smages til med peber og eventuelt salt og varmes igennem 3 – 4 minutter. Til sidst drysses nigellafrø over. Server Flutes til. |
|
Opskriften er vist 17387 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne