Surf and turf med hummer og kænguru

Surf and turf med hummer og kænguru, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hel optøet hummer
2 fedhvidløg
1 chili
1 pakkekængurusteaks (250 gram)
3 spsk.Olivenolie
1 spsk.Karry (eller efter behag)
1 rød peberfrugt
1 bdt.forårsløg
 kogte ris af 5 dl. (400 gram) parboiled ris
2 spsk.Sojasauce
 salt
 peber
1 spsk.Nigellafrø (jomfru i det grønne)
 
Opskrift:
Hummeren flækkes. Halen løftes ud af skallen og skæres i mindre stykker. Kløerne deles i leddene, og skallen knuses let. Hvidløg o chili hakkes fint.

Kængurosteaksene skæres i tynde strimler. 1 spsk. Olie opvarmes i en wok eller stegegryde og kødet brunes heri. Kødet tages op, og wokken vaskes af.

Resten af olien varmes i wokken med karry. Hvidløg og chili tilsættes og svitses. Hummer tilsættes og steges et par minutter. Peberfrugt og forårsløg snittes fint og tilsættes. Efter et par minutter, tilsættes kød, ris og soja.

Retten smages til med peber og eventuelt salt og varmes igennem 3 – 4 minutter. Til sidst drysses nigellafrø over.

Server Flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 17387 gange,
og udskrevet 319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu