Lynstegt kylling i sur-sød sauce med skaldyr
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en wok eller stor pande. Rist hvidløg og ingefær heri et par minutter, tilsæt kyllingekødet og steg videre - under omrøring - et par minutter før grøntsagerne kommes ved. Fortsæt stegningen yderligere 2-3 minutter og bland skaldyrene i.
Rør alle ingredienserne til saucen sammen til sukkeret er opløst. Hæld saucen over retten, varm den igennem et par minutter og smag evt. til med sesamolie. Servér retten i lune, halve Hatting Pitabrød |
|
Opskriften er vist 14519 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne