Skaldyrsstuvning
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : |
|
|
Skær krebsehalerne en gang igennem på langs. Hæld lagen fra muslingerne - og gem den. Befri evt. Muslingerne for strengen og den lille "sorte" kugle.
Stuvning Smelt smørret i en tykbundet gryde. Rør det sammen med melet. Spæd langsomt og under omrøring med vin, muslingelage og fløde. Rør stuvningen glat og ensartet og lad den koge svagt i 6-7 minutter. Kom skaldyrene i stuvningen. Lad dem varme godt igennem uden at koge. Smag til med salt og peber. Tips: Skaldyrsstuvningen kan serveres alene med ristet brød eller butterdejssnitter, eller den kan bruges som fyld i fx. Usødet pandekager. Krabbekød og/eller hummerkød kan både erstatte og supplere de her anvendte skaldyr. Ligesom smørdampede champignoner er god fyld. Stuvningen kan krydres med 1 knivspids safran, før den koger igennem. |
|
Opskriften er vist 15390 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne