Hummerhaler i flødesauce
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løget og hak det fint, svits det i smørret sammen med de rensede, skiveskårne champignon. Drys melet hen over hele gryden og rør det sammen til en fast masse. Spæd lidt efter lidt, under omhyggelig omrøring, med den varme bouillon og fløden. Smag til med krydderierne og lad det småsimre, undr let omrøring, i ca. 10 minutter.
De optøede rejer og hummerhalerne kommes i saucen og varmes igennem. Retten kan serveres nu i en skål eller på tallerken og pyntes med dild, eller den kan hældes i et ildfast fad, drysses med ost og gratiners i alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 79764 gange,
og udskrevet 1583 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (73 stemmer) |
|
Kommentarer Joan - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange personer er retten til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne