Fiske og skaldyrsragout med dejlåg
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : |
|
|
Dejlåget - Opløs gæren i håndvarm vand. Rør salt, olie og presset hvidløg i. Tilsæt melet lidt ad gangen, da der er forskel på hvor meget mel dejen kan optage. Ælt dejen smidig, og lad den hæve lunt og tildækket i mindst 30 minutter.
Pil rejerne og kog skallerne af i vand, der netop dækker, kogetiden er ca. 20 minutter. Si bouillonen. Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne. Skær agurken i skiver. Fjern grove strenge fra blegsellerien. Rens porrerne og pil hvidløgsfeddene. Skær det hele i fine strimler. Svits grønsagerne i smør i en tykbundet gryde. Rør tomatpure, vin, fiske og skaldyrsbouillon og fløde i. Lad det koge op og jævn det med en smørbolle. Tag gryden fra varmen. Skær fisken i passende stykker. Læg fisk og skaldyr i, og fordel retten i ovnfaste skåle. Sæt ovnen på 250 grader. Del dejen i fire dele og rul dem ud til ca. 3 mm tynde runde plader, der kan nå 2-3 cm ud over kanten på skålen. Klip lidt karse i ragouten og læg dejen over skålene, tryk fast og skær dem til. Bag dem 10-12 minutter til overfladen er gylden. Server portionsskålene - og lad hver især skære hul på låget og spise det. |
|
Opskriften er vist 9955 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-01-14 14:19:35 denne ret smager helt fantastisk, men den er lit for stor som forret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne