Nytårshummer 02
Hovedingrediens : Hummer - Hummer kogt Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del hummeren i to. Tag kødet ud af kløerne og læg det ovenpå.
Kom hakket løg og dild på og derefter olie tilsat lidt salt og peber.
Hummeren lunes ved 180 grader C. alm. ovn ca 15-20 min.
Serveres med lune flutes og dressing. Tips: Har du rå hummer, så se hvordan de koges her |
|
Opskriften er vist 68109 gange,
og udskrevet 1707 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne