Nytårshummer
Hovedingrediens : Hummer - Hummer rå Højtid: Nytår Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring kogelagen i kog, det skal være spilkogende.
Kom hummerne i lagen med hovedet først, pas på, den kan slå med halen.
Kog hummerne 12-15 minutter hvorefter de tages af varmen og trækker ca. 1 time til de er kolde.
Skær kløerne af, del hummeren i to. Kødet fra halen trækkes ud, og skallen fyldes med lidt fint skåret salat. Tag kødet ud af kløerne og læg det ovenpå. Serveres med ristet brød og dressing. Tips: Rød dressing: Rør mayonnaisen med tomatpure, cognac, salt og peber, smag til med tabasco. Hvid dressing: Cremefraichen røres med fløden og smages til med citronsaft, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 77071 gange,
og udskrevet 2259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (25 stemmer) |
|
Kommentarer quicknick - 2016-12-31 16:07:42 Er hummererne optøede skal kogetiden reduceres til 2-3 minutter. Ellers koges al smag ud i vandet. anonym - 2010-02-13 12:12:50 Hvordan er hummeren anrettet på billedet? Er kødet fra "kroppen" fjernet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne