Jomfruhummerhalesoufflé
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Risene koges og kommes i 2 ildfaste fade. Herover hældes asparges + væde.
Hummerhalerne ristes i karry og smør og lægges over aspargesen. Æggehviderne piskes stive. Mayonnaise røres med sennep og lidt eddike og blandes med hviderne. Denne blanding fordeles over de 2 fade. Det hele bages i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. til de er pænt gyldne. Spises straks!!! |
|
Opskriften er vist 16610 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne