Hummerbisque med rødtunge
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Indsendt : Red : |
|
|
Jomfruhummerbisque: Jomfruhummer ordnes: Halen brækkes af, skallen pilles af kødet, som gemmes. I alt 4 klør brækkes af og gemmes til pynt. Resten af skallerne, hoveder og klør gemmes til fond. Hummerskaller sauteres i olie med urter, krydderier og tomatpurèe. Dette koges ned med hvidvinseddike og hvidvin, tilsæt fond og det hele koge i et par timer. Sigt fonden og tilsæt fløden og lad det hele koge lidt jævn. Rødtunge: Bed din fiskehandler om at filetere din rødtunge i fire fileter. Hummerkødet hakkes og røres sammen med blødt smør, hakket løvstikke eller persille. Hummermassen smøres på ydersiden af rødtungefileterne, som rulles til små roulader. Rouladerne krydres med salt og peber. Lægges i et smurt fad med lidt hvidvin og dækkes med staniol. Rouladerne dampes i ovnen ved 200 grader C,i ca. 10-12 minutter.
I varme dybe tallerkener lægges rouladerne, og suppen hældes rundt om. Pynt med lidt løvstikke og en hummerklo (Kloen bør koges i lidt vand før brug). Tips: Suppen kan laves på almindelig hummer og kan serveres med anden fisk, f.eks. skærising. |
|
Opskriften er vist 15870 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne