Hummer med mango og papaya
Hovedingrediens : Hummer - Hummer kogt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gør hummerne istand, og skær kødet i centimeterstore stykker. (Hvis man har lyst, kan man bevare klokødet intakt til garnering).
Halver mangoerne og skrab kødet ud af skallerne. Halver papayaerne, skrab kernerne ud og skær kødet i tern. Skræl limefrugterne med en kniv og skær fileterne fri. Læg mangoen i en kasserolle sammen med vineddike og chili. Lad det simre i 10 minutter. Kom papaya og okra i og lad det simre yderligere et par minutter. Tilsæt lime og hummer, lad det koge op, og smag til med salt og et par dråber tabasco. Tips: Har du rå hummer, så se hvordan de koges her |
|
Opskriften er vist 32429 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne