Hummer med mango og papaya

Hummer med mango og papaya, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Hummer - Hummer kogt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hummer med mango og papaya, billede 4 Hummer med mango og papaya, billede 1 Hummer med mango og papaya, billede 2 Hummer med mango og papaya, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 kogte hummere
 
2 mangofrugter
2 papayafrugter
1 frisk rød chili finthakket
2 limefrugter
4 okra i tynde skiver
2 spsk.hvidvinseddike
 tabasco
 
Opskrift:
Gør hummerne istand, og skær kødet i centimeterstore stykker. (Hvis man har lyst, kan man bevare klokødet intakt til garnering).

Halver mangoerne og skrab kødet ud af skallerne. Halver papayaerne, skrab kernerne ud og skær kødet i tern. Skræl limefrugterne med en kniv og skær fileterne fri.

Læg mangoen i en kasserolle sammen med vineddike og chili. Lad det simre i 10 minutter.

Kom papaya og okra i og lad det simre yderligere et par minutter.

Tilsæt lime og hummer, lad det koge op, og smag til med salt og et par dråber tabasco.

Tips:

Har du rå hummer, så se hvordan de koges her





karakterer:
Opskriften er vist 32411 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu