Fyldte pandekager med hummerstuvning
Hovedingrediens : Hummer - Hummer kogt Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Champignonerne renses, skæres i skiver og svitses i lidt smør.
Tilsæt piskefløde udrørt med hvedemel samt hvidvin, laurbærblad, dild, salt og peber, lad det koge godt igennem.
Smag til med hummerpasta eller hummerbouillon.
Læg kogt hummerkød skåret i tern forsigtigt i og afkøl.
Pandekager: Dejen piskes sammen med det smeltede smør til sidst. Stuvningen kommes på pandekagerne der foldes sammen og lægges i et smurt ildfast fad. Drys reven ost på og gratiner i ovnen under grill ved 250 grader C. alm. ovn 5-10 minutter til osten er gylden. Tips: Har du rå hummer, så se hvordan de koges her |
|
Opskriften er vist 47335 gange,
og udskrevet 1453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (67 stemmer) |
|
Kommentarer Jannie - 2012-06-01 06:54:05 Rigtig lækker opskrift. Kan varmt anbefale den og nem at lave. Jeg købte nogle madpandekager og brugte i stedet for at lave dem, det kan fint gå. mb - 2010-02-24 16:24:44 kan den fryses? anonym - 2007-03-06 12:44:59 virkelig lækker ret, nem at lave og yderst delikat... Bedømmeren - 2005-01-01 01:01:01 MUMS! Lilli bitte mig! - 2005-01-01 01:01:01 Har verdens bedste smag!!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Total god! Kan ikke laves bedre!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne