Forelskede hummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Højtid: Valentinesdag Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De rå haler pudres med mel, salt og peber, og vendes i 2 minutter i gyldent smør på en pande. Ryst panden, så de triller rundt.
Tages op.
Hæld piskefløde, tomatpuré og ekstra smør ned i panden. Kog sovsen ind 3-4 minutter, til den er tyk. Hæld cognacen i, mens sovsen koger. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 108344 gange,
og udskrevet 2242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-12-29 13:36:49 Hvad serverer man til? anonym - 2017-02-22 15:42:30 tænker lidt at hvis man sørge for at gemme lidt af jomfruhummernes saft(vand) og tilsætter det i saucen, så bliver den mere skaldyrsagtig end svenskpølseretsagtig Niels - 2016-09-17 21:26:29 Minder for meget om svensk pølseret. Claus Aalborg - 2009-12-29 17:28:34 I stedt for cognac kan der bruges whiskey. Det bruger Kirsten i hendes opskrift hummeren - 2009-09-25 18:14:18 ok ret!! passer rigtig fint til 2 pers. lidt chili i den ret mums!! susanne i sæby - 2008-10-08 22:16:52 kilde: Kirsten Hüttemeier - en opskrift hun fik fra en restaurant i Sverige Anders - 2005-01-01 01:01:01 Server dem med kogte ris - så er de gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne