Jomfruhummer-suppe
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Indsendt : |
|
|
Jomfruhummerhalerne tages ud af skallen.
Skallerne, kløerne, grønsager i store tern, samt hvidvin og tomatpure koges 5-6 timer i vand.
Herefter skal suppen sis og koges ind til det halve.
Så monteres suppen med smør og fløde.
Der smages til med salt og peber. Suppen blendes og tilsættes pocherede jomfruhummerhaler inden servering.
|
|
Opskriften er vist 32023 gange,
og udskrevet 522 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (28 stemmer) |
|
Kommentarer frank b - 2017-01-07 15:09:54 brug rigeligt med jumfruhummer(gerne små nu efter nye mindste mål)og lad hummeren blive knust efter at have kogt i 30 minnutter og sig den så Karsten - 2014-12-30 11:57:20 Hvorfor skulle man blende suppen, efter man siet den? Så blender man jo bare væske? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne