Jomfruhummer-suppe

Jomfruhummer-suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 løg
1 porre
 hvidløg
100 g.tomatpure
500 g.jomfruhummer med skaller og kløer
2 gulerødder
250 g.smør
5 dl.fløde
20 dl.vand
2.5 dl.tør hvidvin
 
Opskrift:
Jomfruhummerhalerne tages ud af skallen. Skallerne, kløerne, grønsager i store tern, samt hvidvin og tomatpure koges 5-6 timer i vand. Herefter skal suppen sis og koges ind til det halve. Så monteres suppen med smør og fløde. Der smages til med salt og peber. Suppen blendes og tilsættes pocherede jomfruhummerhaler inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 32023 gange,
og udskrevet 522 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-07 15:09:54
brug rigeligt med jumfruhummer(gerne små nu efter nye mindste mål)og lad hummeren blive knust efter at have kogt i 30 minnutter og sig den så

  -   2014-12-30 11:57:20
Hvorfor skulle man blende suppen, efter man siet den? Så blender man jo bare væske?