Marineret jomfruhummer

Marineret jomfruhummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
10 jomfruhummerhaler
2 hele jomfruhummer
 Marinade
 salat
 
 Marinade:
1 spsk.soja
4 spsk.god olivenolie
2 tsk.karry
1 fedhvidløg
 chili
 salt
 peber
 
Opskrift:
Marinaden laves først ved at ingredienserne blandes. Pil skallerne af jomfruhummerhalerne og fjern den sorte streng. Vend halerne i marinaden og lad dem trække i en halv time. Anret halerne i små bageforme med 5 i hver og bag dem ved 190 grader i 8 minutter. Bag de hele jomfruhummere sammen med halerne. Mens hummerne trækker laves karry glace: Resten af marinaden hældes i en gryde og der tilsættes lidt vand. Lad marinaden koge til den får en tyk konsistens. Lav en bund af forskellige slags salattyper og anret hummerhalerne ovenpå. Serveres med friskbagt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 18363 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu