Marineret jomfruhummer
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Indsendt : |
|
|
Marinaden laves først ved at ingredienserne blandes.
Pil skallerne af jomfruhummerhalerne og fjern den sorte streng.
Vend halerne i marinaden og lad dem trække i en halv time.
Anret halerne i små bageforme med 5 i hver og bag dem ved 190 grader i 8 minutter.
Bag de hele jomfruhummere sammen med halerne.
Mens hummerne trækker laves karry glace:
Resten af marinaden hældes i en gryde og der tilsættes lidt vand.
Lad marinaden koge til den får en tyk konsistens.
Lav en bund af forskellige slags salattyper og anret hummerhalerne ovenpå.
Serveres med friskbagt brød.
|
|
Opskriften er vist 18363 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne