Grillet jomfruhummer med Carciofi
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Jomfruhummeren klippes i hver side af skallen, som løsnes af. Smør, hvidløg og krydderurter blandes sammen og lægges ovenpå og gratineres øverst i ovnen under grill ca. 3 - 4 minutter
Serveres med flutesskive, som er smurt med hakket tomat og dryppet med olie, som bages i 10 minutter ved 190 grader. Carchoffi: Artiskokhjerterne skæres i kvarter og blandes med finthakket løg, hvidløg og persille. Marineres med olie og balsamico i 10 minutter. Serveres med blandet salat. Tips: Kan bruges som forret sammen med skaldyr eller som appetizer |
|
Opskriften er vist 47120 gange,
og udskrevet 796 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne