Verdens nemmeste lakseterrine
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Alt kommes i en foodprocessor og blendes. Massen kommes i en smurt form og bages i vandbad ved 190 grader C i ca. 45 minutter.
Afkøles og serveres kold med dilddressing og lidt rejer og brød. |
|
Opskriften er vist 35196 gange,
og udskrevet 843 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2017-09-19 09:07:17 Kan denne fryses? Fiskehandleren - 2014-01-07 19:51:35 Har lige prøvet at lave din opskrift - med koldrøget torsk. 'Det var ikk så ringe endda'... Faktisk rigtigt godt! Vil bare anbefale læserne at blende laksen(hvis man bruger det) med salt, inden man rører resten af ingredienserne i. Med den røgede torsk skal opskriften ikke tilsættes salt, da fisken allerede er saltet rigeligt.. gitte - 2008-06-08 21:37:01 den er nem og god. bagetiden er lidt længere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne