Spæde salater med høvlet Parmesan og valnødder
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Skyl salaten, riv den i mindre stykker og læg disse til at tørre på et viskestykke.
I bunden af salatskålen, der gnides med hvidløg, piskes sennep, salt, peber, og eddike sammen. Olien tilsættes i en tynd stråle under piskning, så dressingen bliver tyk. Salaten lægges ovenpå og vendes først rundt med dressingen i det øjeblik, den skal spises. Høvl Parmesan i flager på siden af rivejernet. Drys øverst sammen med nødderne og gem lidt til pynt, når salaten er vendt. Serveres med friskbagte brød. |
|
Opskriften er vist 35443 gange,
og udskrevet 1195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-01-30 17:29:06 rigtig god jeg bruger blå primadonna i stedet for parmasan den er lidt nødde agtig Bo |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne