Spansk pebersalat
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Peberne steges i ovnen ved 160 grader med spidsen op indtil skindet krøller. Skind og indmad fjernes og peberne skæres i strimler på langs med frugten. Løgene hakkes mellemfint og tomaterne skæres i småstykker og lægges sammen med peberstrimlerne i en skål. Den tilsmagte lage hældes over og det hele blandes forsigtigt og dækkes med plastfolie. Skal trække i køleskab natten over.
Serveres som forret med små flutes.
|
|
Opskriften er vist 16319 gange,
og udskrevet 528 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (43 stemmer) |
|
Kommentarer L.Petersen - 2009-06-25 15:33:25 Smager godt, men jeg synes ikke helt den var arbejdet værd Mille - 2007-03-30 14:37:34 Det her er den bedste salat jeg nogensinde har smagt, vi tilføjede da lidt mere men den er i det hele taget rigtig god. Den vil jeg gerne give videre til alle andre af mine venner. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne