Broccolisalat med kikærter, æg og kapers
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
|
|
Damp broccolibuketterne netop møre i lidt letsaltet vand, gerne i mikroovn. Lad dem dryppe af og blive næsten kolde. Lad også kikærterne dryppe af og bland dem forsigtigt med broccolien og det hakkede løg. Pil ægget og hak også det og drys det over grøntsagerne sammen med afdryppede kapers.
Lav en dressing af olie og vineddike, smag den til med sennep og dryp den over salaten. Lad salaten trække i 15-30 min. inden servering.
Skær skorpen af brødskiven, skær den i små tern og fordel dem på bagepapir på en bageplade. Krydr dem evt. og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min., til de er gyldne og sprøde. Vend lidt rundt i dem efter 10 min. Drys dem over broccolisalaten og server den straks.
|
|
Opskriften er vist 17826 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer a-christensen - 2005-01-01 01:01:01 Meget velsmagende, kikærter kan koges i grøntsagsbouillon, limesaft kan erstatte vineddike. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne