Lakseterrine med broccoli
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær skind og ben af laksen.
Krydr den let med salt.
Bring vandet i kog med vin, laurbærblad og porretop.
Lad urtevandet koge i 10 min. under låg.
Tag urterne op, læg laksestykket i og bring suppen til kogepunktet.
Sluk og lad laksen køle af i suppen.
Kog broccolistokken i 3 min. i letsaltet vand, kom resten af broccolien i og lad det hele koge yderligere i 4 min. Hæld vandet fra og køl broccolien af i en skål med iskoldt vand. Beklæd en aflang form med film. Pil laksekødet i mindre stykker og læg skiftevis laks og broccoli i formen. Sæt suppen over at koge i en høj, tykbundet pande for kraftigt blus i 5-6 min. Udblød husblasen i koldt vand i 4 min. Vrid vandet af og rør husblasen i den varme suppe. Køl suppen lidt af, inden den hældes over fyldet i formen. Lad terrinen blive kold og stil den i køleskabet natten over. Kold, krydret sauce: Rør ingredienserne til saucen sammen. Smag til og lad saucen stå tildækket på et koldt sted i 1 time. |
|
Opskriften er vist 15670 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Karen - 2008-09-29 13:31:43 Der skal 1 blad husblas i pr. dl. Der er for mange i i opskriften (efter min erfaring) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne