Salat Nicose

Salat Nicose, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Aspargeskartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.kogte kartofler (gerne asparges kartofler)
1 peberfrugt
2 tomater
100 g.kogte kolde grønne bønner
0.5 ds.tun i vand (kan i stedet bruge sardiner)
 
 Marinade:
1 tsk.dijonsennep
1 fedhvidløg
1 spsk.estragon kørvel og purløg
1 tsk.Olie
3 spsk.Rødvinseddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Salaten: Hæld lagen fra tunfisken og del den i mindre dele. Rens peberfrugten godt. Skær peberfrugt og kartofler i strimler og tomaten i både. Del bønnerne over på langs. Bland det hele i en skål. Marinaden: Pisk (gerne med elpisker) senneppen godt til den er meget luftig. Tilsæt olien og fortsæt med at pisk. Pisk de øvrige ingredienser i. Hæld marinaden over salaten og lad den trække en times tid. Variation: Anret på en bund af salatblade. Kan anrettes med hårdkogte æg i både. Olien kan udelades i marinaden for at gøre den mere fedtfattig, men i denne mængde er det ikke "kriminelt"





karakterer:
Opskriften er vist 8939 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu