Salat med østershatte
Hovedingrediens : Svampe - Østershat Indsendt : |
|
|
Skær forårsløgene i mindre stykker og blancher dem i letsaltet vand i 4 minutter. Tag dem over i iskoldt vand og lad dem køle af. Del cherrytomaterne i kvarte. Bland tomater, forårsløg, olivenolie og citronpeber sammen og smuldr æggeblommerne let imellem. Anret svampene på tallekner og fordel tomatsalaten over. Skær brødet i små ens terninger og rist dem sprøde og gyldne i olie. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og fordel dem over salaten. Drys med lidt salt.
|
|
Opskriften er vist 14731 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer EP - 2008-10-12 12:32:00 ... og hvad gør man lige med østershattene.....? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne