Salat med ristet andelever, æblefileter og bacon
Hovedingrediens : And - Andelever Indsendt : Red : |
|
|
Salaten skylles og plukkes i mindre stykker, kommes i en skål.
Bacon og spæk skæres i fine tern og ristes på en pande med uden fedtstof. De kommes på en si over en skål, således at fedtstoffet opsamles. Stil begge til afkøling.
Andeleveren ristes, så den er rosa indeni. Den må endelig ikke være blodig.
Sandwichbrød skæres fri for skorpen, og derefter skæres skiverne ud i fine tern. Rist dem i ovnen til de er gyldenbrune.
Æblerne skrælles, halveres og kernehuset fjernes. Skær æblerne i små fileter.
Rødvinseddike "Aceto Balsamico" indkoges lidt og blandes med det smeltede fedtstof og afkøles, smages til med krydderier og tilsæt evt. friske, hakkede krydderurter.
Ved anretningen kommes salaten i en dyb tallerken, andeleveren deles i to og kommes ved. Derpå spæk og bacon i tern, æblefiletterne og marinaden over. Og til sidst de sprøde brød-croutons.
|
|
Opskriften er vist 13842 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne