Lakseterrin
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasbladene i en skål koldt vand - ét ad gangen.
Fjern evt. ben og skær fiskefileterne i strimler ca. 1 x 1 cm tykke. Læg fiskestrimlerne i en skål og vend med salt, peber og hakket persille. Fór en rugbrødsform med bagepapir og læg fisken i formen i 3 lag med 2 blade udblødt husblas imellem lagene. Dæk fisken med bagepapir, sæt en anden form med vand i ovenpå som pres og bag terrinen i vandbad ved 175 grader i ca. 1 time. Lad den afkøle helt - helst til næste dag, og servér den i skiver med salat, brød og evt. en kold sovs. |
|
Opskriften er vist 21914 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer K I lundby - 2008-12-25 21:32:35 Meget lækker virkede meget fin til en julefrokost, fordi den virker let. En nemt lavet ret der har stor effekt med venlig hilsen Karen Inge Lundby |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne