Lam i citron
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i små terninger og brunes i en gryde olie. Krydres med salt og peber.
Safran knuses mellem fingrene og udrøres i vandet. Citronen skylles godt, tørres og skæres i tynde skiver. Vand og citron kommes i gryden. Retten småkoger under låg i ca. 60 min., til kødet er mørt. Serveres med citronskiverne og evt. et drys hakket persille. Serveres med Groft brød eller løse ris og salat. Tips: Må ikke koge tør, så tilsæt evt. ekstra vand undervejs. |
|
Opskriften er vist 15260 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne