Spinatsalat med asparges og bagte tomater
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Ryst ingredienserne til dressingen i et syltetøjsglas.
Lad den stå og trække, men ryst den af og til, så farinen bliver helt opløst.
Rengør aspargesene og skær dem i mundrette stykker, gerne diagonalt.
Blancher aspargesene i letsaltet vand i 3-4 minutter.
Kom dem derefter i iskoldt vand.
Skær tomaterne i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Drys med salt og kværnet peber.
Skær fetaen i mundrette stykker og læg dem sammen med tomaterne på bagepladen.
Bag det i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
Pluk store blade af den rengjorte spinat i mindre stykker og bland med rucola, hele blade basilikum og aspargesstykker.
Anret salaten på et fad og stik tomaterne og feta ind hist og her.
Dryp salaten med dressingen.
|
|
Opskriften er vist 12036 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne