Spinatsalat med asparges og bagte tomater

Spinatsalat med asparges og bagte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 bdt.Grønne asparges
8 cocktailtomater
100 g.spinat
100 g.Rucolasalat
1 pottebasilikum
100 g.feta
 salt
 friskkværnet peber
 
 Dressing:
3 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
1 spsk.Brun farin
 Salt
 
Opskrift:
Ryst ingredienserne til dressingen i et syltetøjsglas. Lad den stå og trække, men ryst den af og til, så farinen bliver helt opløst. Rengør aspargesene og skær dem i mundrette stykker, gerne diagonalt. Blancher aspargesene i letsaltet vand i 3-4 minutter. Kom dem derefter i iskoldt vand. Skær tomaterne i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og kværnet peber. Skær fetaen i mundrette stykker og læg dem sammen med tomaterne på bagepladen. Bag det i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Pluk store blade af den rengjorte spinat i mindre stykker og bland med rucola, hele blade basilikum og aspargesstykker. Anret salaten på et fad og stik tomaterne og feta ind hist og her. Dryp salaten med dressingen.





karakterer:
Opskriften er vist 12036 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu