Salat af asparges, rucola og balsamico-kogte rødløg

Salat af asparges, rucola og balsamico-kogte rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 bdt.grønne asparges
100 g.Rucolasalat
1 hjertesalat
500 g.broccoli
2 spsk.olivenolie
 
3 rødløg
4 spsk.balsamicoeddike
2 spsk.rødvinseddike med hindbær
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Pil rødløgene og skær dem i både. Kom dem i en gryde sammen med balsamico og sukker. Lad løgene småsimre i 30 minutter. Rengør aspargesene og skær dem i to dele med et diagonalt snit. Del broccolien i små buketter. Blancher først aspargesstykkerne i letsaltet vand i ca. 3-4 minutter. Tag dem op og kom dem i iskoldt vand. Blancher derefter broccolien i det samme vand, ligeledes i 3 minutter. De må ikke blive for bløde, de er bedst, når der stadig er lidt bid i dem. Afkøl dem i iskoldt vand. Lad den rengjorte hjertesalat og rucola forblive i hele blade. Afdryp rødløgene. Bland salaterne med broccoli og asparges. Fordel rødløgene ovenpå og dryp med olivenolie.





karakterer:
Opskriften er vist 17731 gange,
og udskrevet 527 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-05 08:08:07
Dette er en yderst lækker salat