Salat af asparges, rucola og balsamico-kogte rødløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : Red : |
|
|
Pil rødløgene og skær dem i både.
Kom dem i en gryde sammen med balsamico og sukker.
Lad løgene småsimre i 30 minutter.
Rengør aspargesene og skær dem i to dele med et diagonalt snit.
Del broccolien i små buketter.
Blancher først aspargesstykkerne i letsaltet vand i ca. 3-4 minutter.
Tag dem op og kom dem i iskoldt vand.
Blancher derefter broccolien i det samme vand, ligeledes i 3 minutter.
De må ikke blive for bløde, de er bedst, når der stadig er lidt bid i dem.
Afkøl dem i iskoldt vand.
Lad den rengjorte hjertesalat og rucola forblive i hele blade.
Afdryp rødløgene.
Bland salaterne med broccoli og asparges.
Fordel rødløgene ovenpå og dryp med olivenolie.
|
|
Opskriften er vist 17731 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer dpl - 2008-07-05 08:08:07 Dette er en yderst lækker salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne