Rissalat med æg
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Lange ris Indsendt : Red : |
|
|
Svits de hakkede løg i en rummelig gryde og rør risen i. Tilsæt bouillon 1-2 tsk. salt og kog for svag varme under tætslutende låg 20 minutter. Ryst marinaden sammen, rør den i den varme ris og stil den til afkøling.
Skær courgetter i terninger og læg dem i en sigte, drysset med groft salt, ca. 10 minutter. Skyl kort og afdryp courgetterne. Bland risen sammen med optøede ærter, kvarte æg, halve tomater, strimlet spegeskinke og klippet karse. Alle ingredienser kan gøres klar i forvejen og opbevares i hver sin plastpose i køleskab.
|
|
Opskriften er vist 14245 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne