Rejesalat med grøn sauce

Rejesalat med grøn sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, kogte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rejesalat med grøn sauce, billede 4 Rejesalat med grøn sauce, billede 1 Rejesalat med grøn sauce, billede 2 Rejesalat med grøn sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.pillede kæmperejer
1 citron
 
 Sauce:
3 dl.olivenolie
2 spsk.hakket persille
25 g.pinjekerner
4 fedhvidløg
6 ansjosfileter
4 kapers
 
Opskrift:
Lad rejerne trække i citronsaften - smagen forhøjes, hvis de småkoger et par minutter.

Grøn sauce:
Olien, pinjekernerne, hvidløgene, de udvandede ansjosfileter og kapers blendes til en lind sauce.

Rejerne spises med saucen som dip.





karakterer:
Opskriften er vist 32610 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu