Rejesalat med grøn sauce
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, kogte Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad rejerne trække i citronsaften - smagen forhøjes, hvis de småkoger et par minutter.
Grøn sauce: Olien, pinjekernerne, hvidløgene, de udvandede ansjosfileter og kapers blendes til en lind sauce. Rejerne spises med saucen som dip. |
|
Opskriften er vist 32610 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne