Røget laksemousse i terrin
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
|
|
Lad den ferske laks snurre i olivenolie over svag varme, rør med en træske. Flamber med cognac og sæt til afkøling. Finhak den røgede laks i en foodprocesser sammen med halvdelen af cremefløden til en jævn konsistens. Tilsæt den let stegte laks, peber og resten af cremefløden. Afkøl og server.
|
|
Opskriften er vist 25523 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er cremefløde?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne