Vildtsalat med blegselleri
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i ½ cm tykke skiver og derefter i ½ cm brede strimler. Sellerien skæres i 1 cm store stykker. Champignon skæres i mindre stykker. Løgene hakkes. Kød, selleri, champignon og løg smages til med eddike, olie, salt, peber og estragon. Druerne halveres og udkernes. Appelsinerne skæres over på tværs, frugtkødet tages ud og skæres i tern. Kanten af skallerne skæres i takker. Appelsinstykkerne og de halve druer blandes med de øvrige ingredienser og salaten anrettes i de halve appelsinskaller.
|
|
Opskriften er vist 9867 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne