Kold kartoffelsalat 12
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
De kogte kartofler skæres i tern. Løgene pilles og skæres i tynde skiver.
Enten ristes løg og kartofler i fedtstoffet, mens dressingen koger sammen og hældes over eller de enkelte dele blandes sammen og spises koldt.
|
|
Opskriften er vist 19764 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne