Varm kartoffelsalat i urtebouillon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges, pilles og skæres i skiver. Agurken skrælles og flækkes, og kernerne tages ud. Den skæres i skiver. Radiserne renses, skylles og skæres i skiver.
Bouillonen koges ind med halvdelen af smørret. Eddike og sukker piskes i, og resten af smørret piskes i.
Grøntsagerne vendes i, lunes og smages til med salt og peber. Der drysses fintskåret purløg over.
|
|
Opskriften er vist 13058 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer heidi - 2005-01-01 01:01:01 super god... alle var helt vilde med den til havefesten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne