Vagtelsalat med lun rødvinsvinaigre
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Vagtlen klippes op i ryggen, brystben fjernes.
Vagtlen krydres med salt og peber og steges med skindsiden opad, i ovn ved 200 grader C, i 8 minutter.
Rødvinsvinaigre:
Benene brunes godt af i ovnen ved 200 grader C, og koges ind med vand ca. 3 timer. Når fonden er kogt ind, sigtes benene fra og rødvinseddiken tilsættes og koges ind til tyk konsistens. Til sidst tilsættes fløden og koges ind til cremet konsistens.
Tilbehør:
Mandlerne ristes let på en pande. Icebergsalat snittes i fine strimler.
Anretning:
Anret den lune vagtel på den snittede salat, samt den lune rødvinsvinaigre.
Servér gerne med friskbagte flûtes.
|
|
Opskriften er vist 9843 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne