Vagtelsalat med lun rødvinsvinaigre

Vagtelsalat med lun rødvinsvinaigre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 vagtler
 
 Rødvinsvinaigre:
 brystben fra vagtlerne
0.5 dl.rødvinseddike
1 dl.piskefløde
2 dl.vand
 
0.5 icebergsalat
 
3 spsk.snittede mandler
 evt. 4 spsk råsyltede bær
 
Opskrift:
Vagtlen klippes op i ryggen, brystben fjernes. Vagtlen krydres med salt og peber og steges med skindsiden opad, i ovn ved 200 grader C, i 8 minutter. Rødvinsvinaigre: Benene brunes godt af i ovnen ved 200 grader C, og koges ind med vand ca. 3 timer. Når fonden er kogt ind, sigtes benene fra og rødvinseddiken tilsættes og koges ind til tyk konsistens. Til sidst tilsættes fløden og koges ind til cremet konsistens. Tilbehør: Mandlerne ristes let på en pande. Icebergsalat snittes i fine strimler. Anretning: Anret den lune vagtel på den snittede salat, samt den lune rødvinsvinaigre. Servér gerne med friskbagte flûtes.





karakterer:
Opskriften er vist 9843 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu