Tyrkisk bønnesalat
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udblød bønnerne 7-8 timer i koldt vand.
Koges møre på 45-50 min. Afkøl bønnerne. Snit forårsløgene og bland dem i en skål med grøn peber, klippet purløg og afdryppede bønner. Pisk dressingen sammen og hæld den over. Pynt med æggeskiver og sorte oliven. |
|
Opskriften er vist 48186 gange,
og udskrevet 655 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-07-23 21:13:09 For meget citron eivor - 2012-08-27 16:39:59 250g tørrede bønner til en person - den tror jeg ikke på c.b. - 2011-04-05 14:57:51 I stedet for dijonsennep kan man komme noget SUMAK (en slags krydderi med en speciel smag og er lidt syrlig), det laves normalt med sumak. og kan købes i nogle udlandske butikker. Per - 2010-04-05 13:50:00 På billedet har vi brugt sortøjede bønner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne