Hvidvinsdampet stenbider
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken lægges i et smørsmurt ovnfast fad og drysses med salt og hvid peber.
Tomater og løg fordeles på fisken og hvidvin hældes ved. Sættes i ovnen ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Fiskesuppen hældes fra fadet op i en kasserolle. Fløden tilsættes og det koges en smule ind. Æggeblommerne piskes i saucen - den skal jævnes let, men må endelig ikke koge. Den smages til - eventuelt med lidt citronsaft, samt salt og peber - og hældes over fisken i fadet. Serveres med løse ris, pillekartofler, flute eller butterdejssnitter |
|
Opskriften er vist 35995 gange,
og udskrevet 925 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-03-11 17:33:09 Vi dækkede ikke fadet til. Anders - 2005-01-01 01:01:01 skal der staniol over når den sættes i ovn? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne