Toscansk brødsalat med tomat og agurk
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Læg agurketern ud på et stykke køkkenrulle og strø groft salt over. Lad dem trække 15 min. Hæld agurkternene i en sigte, skyl og aftør dem herefter.
I mellemtiden skæres brødet i 2-3 cm tykke skiver og lægges i en dyb tallerken. Stænkes med vand, trækker 2 min. Herefter trykkes brødet forsigtigt fri for væde til det er tørt. Pluk det i 2-3 cm store stykker og fordel det på noget køkkenrulle. Lad det stå 10 min.
I en skål blandes agurk, tomat, løg og brødterninger. Eddike og olie røres sammen og smages til med salt og peber. Brødblanding samt basilikum røres sammen med eddike/olie blandingen og det hele stilles 1-4 timer på køl. Anret i en skål og servér koldt.
|
|
Opskriften er vist 11827 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne