Torskerognssalat 02
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt : Red : |
|
|
Torskerognen moses med en gaffel (hvis der bruges friskkogt torskerogn skal hinderne fjernes først) og røres med kvark og de fintskårne agurker. Smages til med salt, peber og citron. Er god på rugbrød.
Hvis torskerognssalaten stilles i køleskab straks efter tilberedning, kan den holde sig 2 dage i køleskab.
|
|
Opskriften er vist 16380 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne