Postej med krydret lever (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Mal leveren gennem kødmaskinen. Rør den op med æg, krydderier og finthakket løg. Skær flæsket i meget små terninger og bland det i. Kom så meget revet franskbrødskrummer i at det bliver en sammenhængende masse. Beklæd en stegeso med stanniol og dæk den med skinkeskiver. Kom levermassen i og læg resten af skinken øverst. Dæk det hele til med stanniol. Steg leverpostejen ved 250 grd. i ca. 1 time.
|
|
Opskriften er vist 13104 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne